У Києві минулої ночі із молотком, ножем та арматурою невідомі напали на популярного ведучого Андрія Джеджулу. Про це на його сторінці у Facebook повідомляє подруга шоумена Інна Крамаренко. Пише ТСН.

Я йшла попереду метрах у 10 від Андрія. Вони накинулися на нього з ножем, молотком ... їх було троє! Коли я підбігла до них, щоб хоч якось зупинити цей жах, вони мене відштовхнули і втекли! Ми Андрія заносили в "швидку"! Зараз в операційній, зашивають ", - розповіла вона. Через кілька годин після нападу вже з лікарні сам Джеджула у Facebook повідомив, що внаслідок нападу він отримав перелом руки, проникаючі поранення та інші ушкодження, а також наголосив, що напад був спланованим і далеко не випадковим.

"Підсумок! Обличчя 16 швів, палець - 2, 4 проникаючі поранення коліна, 5 швів, багато ударів і перелом руки зі зміщенням, вранці операція на руку, 2 зуба відновлюють, пишу одним пальцем соррі! Спасибі моїй Інні, встигла люто закричати і навіть наприкінці кинулася на них! На крик прибігли люди і відмінно, що був у свідомості, міг захищати життєвоважливі, це врятувало! У двох словах - мене чекали і це не випадковість! Ніхто не планував мене грабувати, походу життя відняти хотіли! В арсеналі був молоток, ніж, заточка або арматура", - розповів подробиці нападу постраждалий ведучий.