У Луцьку медики неабияк налякалися, коли побачили, як у дворі лікарні шикуються близько двох десятків чоловіків у військовій формі, - йдеться в сюжеті ТСН.

З'ясувалося, що це бійці роти особливого призначення "Світязь" вирішили привітати з народженням первістка свого бойового товариша та його дружину. Про те, що в нього народиться син, молодий батько дізнався, коли ніс службу під Іловайськом, і це допомогло йому вціліти, стверджують побратими. Малюка батьки назвали Олександром, а от спецпризначенці жартома підбирають йому ще й позивний. Бійці сподіваються, що малий успадкує вдачу батька і матиме добре хоробре серце. Для батьків малюка поява побратимів справді була сюпризом.

"Війна колись закінчиться в нашій країні, наступить мир, і його син вже не побачить того, що діється. Колись батько йому розкаже, що була в Україні війна, коли ти народився. Але сьогодні не хочеться про це. Хочеться, щоб він виріс справжнім захисником Вітчизни", - сказав заступник командира роти особливого призначення "Світязь" Ігор Дрючан.