Цілий автопарк техніки назбирали для бійців АТО волинські активісти в Німеччині. За 6 тисяч євро купили старі, але робочі мікроавтобуси, позашляховик, швидку та польові кухні. Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини з посиланням на  ФАКТИ. 

"Весь транспорт шукали за кордоном протягом двох тижнів. З Німеччини в Україну їх доправили двома вантажівками", - йдеться у сюжеті. "Два мікроавтобуси, дві польові кухні, джип. Швидку допомогу купили рівненські волонтери, ми лише доправили її. Дякуючи українській громаді її заправили пальним", - розповідає волонтер Костянтин Зінкевич. Автомобілі - дуже цінна допомога для армійців на Сході. Адже щодня в боях вони втрачають свою техніку, яка оперативно перевозить хлопців та зброю. Окрім того, зі слів волонтера, українська сім'я в Гамбурзі подарувала прилад штучного дихання для потреб АТО.

 "Це - дуже дорога річ, кошти на яку волонтери для деяких лікарень збирають досить довго. А тут - такий подарунок". Волонтери кажуть, що українці, які живуть у Німеччині, намагаються підтримати наших бійців, не шкодують грошей та піклуються про поранених, які перебувають там на лікуванні.