"Гарячими точками" в зоні АТО залишаються Дебальцеве, Авдіївка, Станиця Луганська, Щастя, Вуглегірськ, Майорськ.

РНБО оприлюднила актуальну карту АТО за неділю, 23 листопада. Пише Корреспондент.net.

"Гарячими точками" в зоні АТО залишаються Дебальцеве, Авдіївка, Слов'яносербськ, Станиця Луганська, Щастя, Вуглегірськ, Майорськ, Красногорівка, Ясинувата, Патріотичне.

За інформацією РНБО, позиції сил АТО потрапляють під обстріл на Дебальцевському, Донецьком, Луганськом, Маріупольському напрямках і біля Бахмутовської траси.

"На Дебальцевському напрямку бойовики кілька разів завдавали ударів по позиціях українських військових з реактивних установок Град в районі Дебальцевого, с. Орлово-Іванівка, смт Оленівка та смт Ольховатка. Терористи обстрілювали з артилерії опорні пункти і блокпости сил АТО в районі Вуглегірська, с. Новогригорівка, с. Міус і з мінометів - поблизу смт Чорнухине", - йдеться в повідомленні.

Як заявляють силовики, на Донецькому напрямку протягом доби сепаратисти з мінометів, зенітних установок, гранатометів і артилерії обстрілювали позиції українських військових в районі Авдіївки і Красногорівки, селищ Дослідне, Веселе, Піски, Тоненьке і Невельськ.

На Луганському напрямку з установок Град був обстріляний командний пункт і спостережні пости військових в передмісті. В РНБО інформують про обстріл з танків, артилерії, гранатометів, мінометів і снайперської зброї опорних пунктів сил АТО біля смт Станиця Луганська, Трьохізбенка, Вільхова, Сокільники.

Відомостей про втрати серед українських військових за минулу добу не надходило.

Як передають в "штабі ополчення", у Станиці-Луганській з ночі діють снайпери сепаратистів, тривають обстріли в районі Щастя, Бахмутки, Авдіївки. З самого ранку під обстріл потрапили блокпости ВСУ в Чермалак і Павлополі поблизу Маріуполя.