Коментар головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного після матчу із донецьким «Металургом». Про це пише клубна прес-служба лучан.

- Створили сьогодні багато моментів і якби були б більш логічними при їхньому завершенні, то не довелося б так нервувати в кінці. А ми або занадто поспішали в кінцівці, або ж запізнювалися з кінцевим рішенням.

Вийшло так, що заледве не програли. Чесно кажучи, коли «Металург» забив, я подумав, що ми не тільки в нічию можемо зіграти, а й взагалі програємо. Трохи поталанило.

Добре, що мали сьогодні територіальну перевагу, в цьому ми були кращими.

В перерві я зробив декілька зауважень Шабанову, а він якось так дивно відреагував – почав ще більше помилятися. Я засмучений від дій половини гравців. В кінці матчу перетворилися у команду другої ліги…

Робили настанови стосовно ударів із далекої відстані. Так, били, але цих ударів могло б бути більше і вони мали б бути більш якіснішими, більш підготовленими.

Сьогодні забили два найбільш одержимі футболом гравці – Сімінін та Бікфалві.

Стосовно погоди, то обидві команди були в рівних умовах. Донецьк також звикся із полем згодом. Взагалі, хороший футболіст звикає до газону, він буде грати за будь-яких умов. Якщо і в бруді може показувати характер та якість, отже, хороший гравець.