24 листопада у Любомльському професійному ліцеї відбулася зустріч місцевих волонтерів з учнями закладу, на якій третьокурсники передали кошти для бійців АТО. Переймаючись нинішніми подіями у країні та долею солдатів на Сході, виявляючи громадську позицію та небайдужість, учні ліцею для підтримки мужніх захисників зібрали три тисячі гривень. Разом з цим дівчата написали листи солдатам, які теж віддали на фронт. Пише інтернет-видання БУГ.

У свою чергу волонтери розповіли про свою роботу, спілкування із бійцями, необхідну підтримку, яку може виявити кожен. У цю холодну пору нагальна потреба для солдат – теплі речі, берци, спальники, термобілизна, аптечки, на що і підуть гроші, отримані від учнів.

Учасниками воєнних дій на Сході є випускники ліцею, зокрема Сергій Рубан, Сергій Мокренко, Володимир Федчишин. З відважними бійцями раніше проводились зустрічі, своєрідні уроки мужності, де хлопці розповідали про бої, пережите, передавали патріотичний настрій. А щоб більше зрозуміти та відчути стан воїна-захисника, бажаючі могли навіть приміряти бронежилет та каску. Для своїх гостей ліцеїсти розучили та показали літературно-музичну композицію про Майдан.