Українським силовикам у Пісках та Авдіївці терористи висунули ультиматум. Бойовики вимагають залишити позиції на околицях Донецька протягом двох днів та відступити, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Час збіг, українці не зрушили з місця. Більше того, протягом останнього тижня воякам з Добровольчого українського корпусу "Правого сектору" вдалось потиснути бойовиків з Пісок на півтора кілометра до териконів. "Ми на своїй землі. Хай забираються до кордону Росії. Ми звідки нікуди не пійдемо, ми захищаємо свою землю", - кажуть бійці на передовій. Попереду – потужні укріпрайони сепаратистів. З-за них українські позиції обстрілюють міномети і артилерія.

Через це від колись багатого приміського селища Піски лишилися самі руїни. Військові відзначають гарну роботу агентурної мережі ворога, завдяки якій обстріли стають усе точнішими. Бійці ДУКу тим часом продовжують захищати донецький аеропорт, зустрічаючи вогнем піхоту, котра суне в бік летовища. Добровольці з "Правого сектору" надійно тримають тил "кіборгам".