До Державного реєстру фізичних осіб внесено відомості про майже 6 тисяч неповнолітніх волинян. Пише прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

За реєстраційними номерами для своїх неповнолітніх дітей цього року до податкових інспекцій Волині звернулися 5996 батьків. Інформацію про всіх неповнолітніх платників податків за заявою їх батьків чи опікунів внесено до Державного реєстру фізичних осіб.
Потреба в реєстраційному номері облікової картки платника податків в учнівської молоді виникає щоразу, як тільки дитина вирішила вступити до спеціального чи вищого навчального закладу, або за інших життєвих обставин, - звертають увагу в Головному управлінні ДФС у Волинській області.
А вже незабаром нагода скористатися реєстраційним номером випаде старшокласникам шкіл та випускникам середніх навчальних закладів під час реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.
Отож, щоб не створювати стресових ситуацій для дітей, ГУ ДФС у Волинській області звертається до батьків всіх учнів – старшокласників з проханням подбати заздалегідь про реєстраційний номер облікової картки платника податків.
Усі необхідні роз’яснення щодо заповнення документів Вам нададуть у Центрах обслуговування платників при податкових інспекціях області. Картку платника податків з присвоєним реєстраційним номером Ви отримаєте протягом п’яти наступних днів.