34-річний нетверезий житель обласного центру влаштував безлад у супермаркеті, а при затриманні вчинив опір та спробував вкусити правоохоронця. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.’

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області у продуктовому магазині на вулиці Ветеранів затримали нетверезого відвідувача, який влаштував безлад у приміщенні.

Подія трапилася близько 20-ї години. На пункт центрального  ДСО надійшов сигнал «Терміновий виклик міліції». Кнопку тривожної сигналізації натиснув адміністратор торгового закладу.

Коли правоохоронці прибули на місце виклику, через вітринне скло помітили, як чоловік середнього віку поводиться з персоналом магазину, розмахуючи пляшкою вина. Поява міліціонерів у магазині тільки підбурила нетверезого хулігана. За якусь мить спритник «переключився» на міліціонерів. Весь арсенал нецензурної лайки та погроз про звільнення дістався правоохоронцям. Більше того – порушник громадського порядку закликав міліціонерів з’ясовувати стосунки «один на один». Але правоохоронці вивели чоловіка з приміщення та запропонували присісти до службового автомобіля. Після того, як дебошир почав чинити фізичний опір та спробував вкусити міліціонера, на його руки одягнули кайданки.

Затриманим виявився місцевий житель, 1980 р.н. Чоловіка доставили до міського відділу міліції. Дії затриманого чоловіка підпадають під ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законним вимогам працівника міліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкції статей передбачають сплату штрафу.