Під час 66-тої сесії Луцької міськради депутат Ігор Поліщук звернувся із запитом до луцького міського голови Миколи Романюка. Він розповів про запити якій подавав меру ще 23 липня 2014 р з приводу законності розміщення літнього кафе «Карабас-Барабас» на пр-ті Соборності.

На запит депутату надійшла відповідь про те, що кафе подало звернення, до розгляду робочої групи міської ради, на погодження місця розташування. Тож кінцеве рішення мав прийняти виконавчий комітет Луцької міської ради. У відповіді також зазначалось, що у випадку негативного рішення виконавчого комітету демонтаж споруди буде проводитись відповідно до правил благоустрою міста Луцька.

Як стало відомо, виконавчий комітет луцької міської ради відмовив у розміщені тимчасової споруди літнього кафе «Карабас-Барабас» на пр-ті Соборності. Тож згідно рішення споруда мала бути знесена, однак на сьогодні у ній розташували парковку автомобілів.

За словами Ігоря Поліщука територію обгородили парканом та вивісили оголошення «Стоянка, місячний абонемент - 240 грн.»

У зв’язку з цим  Ігор Поліщук попросив надати йому інформацію, які заходи вживалися щодо демонтажу кафе, перевірити дозвільні документи на право розміщувати кафе та парковки. Та попросив вжити заходів щодо демонтажу конструкції, у випадку відсутності дозвільних документів.

Але, як і багато інших депутатських запитів, запит Поліщука не був підтриманий. За проголосувало всього 17 депутатів. Вочевидь обранців мало цікавить законність ведення бізнесу у місті.

«От до чого мій син не має відношення, то до того що там розміщене біля РАЦСу. Це сто відсотків. Можете перевіряти… Там просто використали торгову марку» - поспішив виправдатись Микола Романюк.

Нагадаємо, що раніше, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, люди скаржились меру на бізнес його сина - кафе «Карабас-Барабас», що у центрі міста, яке перетворило життя мешканців будинків Винниченка 23 та 25, на пекло.

Запитання Ігоря Поліщука знервувало міського голову. Під час своїх виправдовувань мер чомусь образив оператора ТРК «Аверс» який надто швидко навів на нього відеокамеру, припустивши, що той не встигає повернути камеру бо в телекомпанії ніби то не вистачає грошей на другу.