Під час 66-тої сесії Луцької міської ради депутат Сергій Сівак звернувся до Луцького міського голови з приводу постійних ДТП, які відбуваються на вул. Володимирській. Аварії стаються на пішохідному переході біля Луцької кондитерської фабрики. За останній рік на цій ділянці дороги загинуло двоє людей.

Поряд із пішохідним переходом на вул. Володимиській знаходиться зупинка громадського транспорту, зупиняючись на якій маршрутні таксі, та тролейбуси закривають огляд дороги пішоходам та водіям. Через невелику завантаженість дороги водії часто перевищують швидкість, та не встигають зупинити своє авто, чим спричиняють аварійні ситуації.

Особливо ДТП занепокоєні церковнослужителі Свято-Феодосієвської церкви яка розташована навпроти кондитерської фабрики. Адже у вихідні під час богослужінь потік парафіян великий, а завантаженість автомобільної дороги мінімальна. Тож через те, що водії не зменшують швидкості своїх авто перед пішохідним переходом, як мали б робити по правилам дорожнього руху, деколи церковні свята перетворюються на траур.

Проблема на цій ділянці дороги існує вже давно, адже священики церкви планували звернутись до міського голови ще рік тому.

Тож громадяни вимагають встановити обмежувачі руху - «лежачі поліцейські» та знак «штучна дорожна нерівність», щоб обмежити швидкість руху авто.

Але таке рішення, як і багато інших важливих для громади питань, депутати міської ради не підтримали, вчергове показавши лучанам як вони турбуються про громаду міста.