У Володимирі-Волинському лише два учасника АТО змогли отримати земельні ділянки і вже мають відповідні дозволи на розроблення проектів землеустрою. Ще 150 учасників АТО очікують на їх отримання.

Так, Володимир-Волинська міська рада розпочала розробку детальних планів території для передачі земельних ділянок учасникам АТО. Пише Інформаційне агенство Волинські новини.

Йдеться зокрема про район вулиць Будівельної та Залізничної. Після закінчення розробки містобудівної документації земельні ділянки надаватимуть учасникам АТО. Самих лише заяв надійшло вже 150.

Зауважимо, майже в центрі Володимира-Волинського є територія закинутого танкового полку. Міська рада вже багато років просить Міністерство оборони передати цю землю місту. Особливо це доречно зараз, адже необхідно забезпечити усіх учасників АТО та сім’ї загиблих на сході землею.

Не дивлячись на два надісланих до Міністерства оборони листи з проханням це зробити, жодної відповіді за станом на кінець листопада з оборонного відомства так і не надійшло.