У вівторок, 25 листопада, приблизно за півгодини до опівночі, поблизу Луцька трапилася дорожньо-транспортна пригода. Джерела видання повідомляють, що її винуватець – місцевий податківець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Пише Волинський інформацйний портал.

Як уточнює стосовно дорожньо-транспортної пригоди прес-служба УДАІ у Волинській області, аварія трапилася у районі перетину виїзду з Луцька та села Струмівка.

Чоловік 1983 року народження рухався власним автомобілем «Тойота Камрі» із Рівного до Луцька. Водій, повідомили у ДАІ, не врахував дорожньої обстановки та врізався в електроопору. І він, і його пасажир зазнали травм та були доправлені у медзаклади. Інформації щодо того, чи перебував водій у стані алкогольного сп’яніння, у прес-службі УДАІ у Волинській області не уточнили.

Натомість джерела видання уточнюють, що аварію вчинив один із керівників структурного підрозділу Головного управління Міністерства доходів і зборів у Волинській області. І керував він нібито у стані алкогольного сп’яніння. Після приїзду чергового автомобіля ДАІ винуватець ДТП лаявся й обіцяв правоохоронцям звільнити їх всіх із займаних посад, погрожував їм фізичною розправою. Наразі ж горе-водій вживає заходи щодо уникнення відповідальності.