Громадські активісти закликають мешканців Ковеля прийти та висловити на мітингу незгоду з діями та поведінкою ковельського міського голови Олега Кіндера.

Партія «Правий сектор» доводить до відома ковельчан, що в неділю 21.12.2014 року о 14 годині на площі перед будинком міськради відбудеться віче. Пише Кowel.com.ua.

На розгляд міської громади активісти пропонують винести наступні питання:

1. Про проведення акції в день чергової сесії міської ради.
2. Про притягнення до відповідальності міського голови Кіндера О.О. за кількамісячне зволікання із задоволенням матерів та дружин учасників АТО за образу людей висловом - «А я їх туди не посилав».

Щоб віче відбулося організовано та оперативно було сформовано пакет вимог для розгляду на черговій сесії активісти просять надавати свої пропозиції та побажання.

Ковельчан запрошуєють взяти участь у рейтинговому голосуванні щодо притягнення до відповідальності міського голови. Також просять визначитися, яку саме відповідальність має понести міський голова:

1. Публічно вибачитися перед матерями та дружинами учасників АТО.
2. Добровільно подати у відставку.
3. Міська рада повинна оголосити недовіру.
4. Провести «сміттєву» люстрацію та тих депутатів, які проігнорували волю громади щодо оголошення недовіри міському голові.
5. Видача військовим комісаріатом повісток для проходження військової служби в зоні АТО міському голові та тим депутатам, які не голосували за його відставку.