У 14 матчах чемпіонату «Волинь» забила суперникам  22 голи і це наразі четвертий показник серед усіх команд Прем’єр-ліги. Для порівняння – за увесь минулий чемпіонат «Волинь» забила 25 голів і це за умови участі в ньому 15 команд. Ще двічі наша команда вражала ціль у матчах Кубку України 2014/15 рр.., відтак наразі у команди Кварцяного 24 голи у сезоні. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.

Нині кращий бомбардир команди – румун Ерік Бікфалві. Він із 9-ма забитими голами (один з пенальті) разом із «динамівцем» Андрієм Ярмоленком – кращий стрілець чемпіонату. Ще двічі Ерік забив у Кубку України (1 – з пенальті).

По два голи за «Волинь» у першій частині чемпіонату забивали відразу чотири гравці: Редван Мемешев, Флорентін Матей, Сандро Кобахідзе та Івіца Жуніч. Особливо відзначимо взяття воріт від Жуніча – номінального центрального захисника «Волині». Решта гравців забили по одному разу – Селін, Бабенко, Маріотто, Шабанов та Сімінін. Для капітана лучан гол у ворота донецького «Металурга» став першим в кар’єрі! Так само вперше відзначилися в УПЛ й Дос Сантос та Артем Шабанов.

Хай там як, але усі взяття воріт лучанами надважливі і приємно, що більшість із них видовищні. Клубна прес-служба зібрала кращу TOP-десятку голів «Волині» у 2014 році.

«Ми умисно не визначали кращий гол року, адже вони направду всі гарні. Переглядайте, насолоджуйтесь!», - повідомляють у прес-службі клубу.