Екс-керівник «Правого сектору Волині» Павло Данильчук прокоментував своє звільнення з посади очільника формування. Про це стало відомо з ефіру Громадське Волинь.  
Нагадаємо, інформаційне повідомлення про усунення Данильчука від керівництва «Правим сектором» з'явилося увечері п'ятниці, 12-го грудня, на офіційному сайті організації. Тимчасово виконуючим обов'язки керівника «Правого сектору» у Волинській області призначили Сергія Дружиновича.
Павло Данильчук рішення партійного керівництва прокоментував як несподіване для себе. З його слів, із ним ніхто попередньо не зв'язувався та не ставив до відома про усунення з цієї посади. Саме того дня Павло Данильчук з активістами повернувся з Маневицького району і у Луцькому штабі організації скликав прес-конференцію, де розказав про затриманих активістами осіб, які нелегально видобували бурштин.

«І коли ми тут піднімали тематику бурштину зовсім неоднозначну, ввечері з'являється інформаційне повідомлення про припинення повноважень як керівника «Правого сектору Волині». Зі мною ніхто з керівництва «Правого сектору» не поспілкувався, ніхто не повідомив про це, це було суто інформаційне повідомлення, ніякого наказу я не бачив, - тобто чи це по лінії партії, чи по лінії громадської організації, - я не знаю, чого це стосується».

Данильчук каже, що, можливо, має пояснення свого відсторонення, і тут може бути навіть не одна причина. Однак озвучувати власних версій не захотів. 

«Буду бачити як далі будуть розвиватися події. Я не буду робити поспішних висновків, бо проблеми є в кожній націоналістичній організації, тим більше як націоналіст я не збираюся виносити сміття з хати і розказувати хто поганий, а хто хороший. Якщо певні рішення приймаються, значить, певні люди несуть відповідальність за ці рішення і мають своє бачення розвитку і організації, і роботи з тими людьми, з якими вони мають працювати», - прокоментував Данильчук.