Велика кількість пенсіонерів, які живуть на територіях, що тимчасово окуповані терористами з «донецької народної республіки», досі просто ненавидять все українське і просять Путіна негайно розпочати бомбардування столиці України Києва. Пише Преса України.

На відео є цікавий момент, де одна пенсіонерка, яка вже місяцями не отримує українську пенсію, хоче, щоб «Путін трахнув по Києву».

Цікаво, що ця пенсіонерка зізналася, що її внук воював на стороні «ДНР», та після отримання поранення відмовився далі зі зброєю в руках воювати проти Українських збройних сил.

Сама вона каже, що вмовляє онука знову йти в «ополчення», оскільки це єдиний вихід. 

Шістнадцятитисячне місто, в якому загинули сотні українських військових, повертається до життя, – пишуть автори відео «Іловайськ. Життя в окупації». 

На кадрах репортажу показаний як сам Іловайськ, так і його мешканці, які розповідають про свої труднощі і про час, коли в місті проходила активна фаза АТО.

«Тут працюють школи, залишилося чи не одне кафе. Потроху працює залізничний вокзал. … Зараз роботи немає. Пенсіонери чотири місяці не отримували пенсії», – відзначають автори відео. 

При цьому «в Іловайську дійсно «ополчення». Чоловіки в камуфляжі зі зброєю і радянськими зірками на шапках їдуть у маршрутці з Харцизька, в маршрутці на Донецьк». 

Жінки ж, в свою чергу, розповідають про «націоналістів», з якими воювали сепаратисти, і порівнюють війну на Донбасі з Великою Вітчизняною.