Виконком Ківерцівської міськради без громадського обговорення, тихцем ще в жовтні підняв ківерчанам ціну на вивезення сміття майже в 2 рази. Про це пишуть на журналісти інформаційного порталу Ківерці.Online.

Документ подаємо без змін та правок:

«Ківерцівська міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
15 жовтня 2014 року м. Ківерці № 122

Про встановлення тарифів на послуги
по збиранню, вивезенню та захороненню
твердих побутових відходів, що надаються
Ківерцівським МВУЖКГ

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 7, 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», пункту 37 постанови КМУ від 26.07.2006 року № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

Встановити тарифи на послуги по збиранню, вивезенню та захороненню твердих побутових відходів що надаються Ківерцівським МВУЖКГ, згідно додатку (див. на фото - ред.).

Зобов’язати Ківерцівське МВУЖКГ здійснювати коригування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів відповідно до Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 року № 1010.

Відмінити дію рішення № 110 від 25.07.2011 року «Про встановлення коригованих тарифів на послуги по збиранню, вивезенню та захороненню твердих побутових відходів що надаються Ківерцівським МВУЖКГ».

Це рішення набирає чинності через 15 днів з дня його офіційного опублікування і є чинним до 31 грудня 2017 року.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Зінюка О.М.

Міський голова В. Жгутов»  -йдеться у рішенні.