Представники батальйону «Айдар», які охороняли генерального директора держпідприємства «Укрспирт» Михайла Лабутіна в лікарні на прохання працівників профспілки ДП, вивезли його в безпечне місце у зв'язку з інформацією про плани замаху.

Відповідну заяву опубліковано на сайті ДП «Укрспирт», - пишуть Факти.

«О 11:45, за оперативною інформацією бійців «Айдара», представники фіскальної служби і слідчі прокуратури повинні були вивезти директора "Укрспирту" Михайла Лабутіна, а якщо не вдасться, застосувати препарати, які спровокують серцевий напад. Тому добровольці, які охороняли Лабутіна, прийняли рішення перешкодити цим планам і вивезти директора в безпечне місце», - йдеться у ньому. 

Згідно із заявою, о 12:00 у п'ятницю Лабутін збирався дати в Центрі кардіології та кардіохірургії брифінг і розповісти, що відбувається в спиртовій галузі, хто «кришував» корупційні схеми і здійснює сьогодні тиск на директора «Укрспирту».

Нагадаємо, перший заступник голови Державної фіскальної служби Володимир Хоменко на своїй сторінці в Фейсбук написав, що сьогодні невідомі озброєні особи в камуфляжі викрали Лабутіна з лікарні і відвезли в невідомому напрямку.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ