Ейфорія від включення в санкційний список США лідера байк-клубу «Нічні вовки» Олександра Залдостанова, відомого під прізвиськом Хірург, змусила його проговоритися про злочинне завдання, одержане особисто від російського президента Володимира Путіна щодо майбутньої незаконної анексії українського півострова Крим. Про це сам байкер повідомляє під час спілкування з російськими ЗМІ, новину передає «Преса України».

Залдостанов заявив, що був задоволений увагою американського президента, який відзначив його в одному ряду з іншими російськими представниками, які брали участь в незаконній анексії Криму. Згідно слів байкера, його вже «багато привітали з включенням в санкційний список».

«Я б дуже хотів подякувати Обамі за визнання моїх скромних заслуг перед батьківщиною. Всі розуміють, що це висока нагорода - заслужити від ворога його увагу на такому рівні, коли сам особисто президент Обама підписується під санкціями для «Хірурга», - заявив Залдостанов.

Під час своєї захопленої мови, де Залдостанов обіцяв і далі докладати зусиль, щоб «Обама його помітив», він раптом повідомив російській громадськості, що операція щодо «повернення Севастополя» почалася ще в 2009 році. При чому завдання про майбутню протизаконну діяльність байкер отримав особисто з рук президента Путіна.

«Ми всі чудово розуміємо, що повернення Севастополя почалося з 2009 року, коли президент вручив мені прапор держави і підписав карту маршруту, після цього ми рушили в Севастополь на перше патріотичне байк-шоу. Після ми кожен рік туди їздили, щоб підтримати російських людей», - повідомив подробиці спецоперації Хірург.

Варто відзначити, що непрямим свідченням інтересу Кремля щодо Криму стали дії «Нічних вовків» у великих містах півострова напередодні Революції Гідності, яка відбулася в Україні. Так, в січні 2014 року, під час активного протестного руху в центрі Києва, члени клубу «Нічні вовки» встановили свої пости охорони біля урядових будівель Сімферополя. Згідно із твердженням прокремлівських «вовків» їх метою було недопущення в Криму проєвропейських протестних рухів.