Сьогодні, 22 грудня, під час відео-селекторної наради в голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика був презентований оновлений сайт адміністрації.

Проаналізувавши роботу сайту Володимир Гунчик зрозумів, що читачі на деякі сторінки не заходять взагалі. На окремих сторінках останні відвідувачі зафіксовані ще у 2011-тому році. Тож він пояснив причини зміни сайту ВОДА тим, що стара версія виявилась не ефективною для взаємодії адміністрації з громадою Волині.

«Сайт або був не цікавий, або був перенасичений, або відповідно неправильно сформований», - зауважив голова Волинської ОДА

Презентацію провела радник голови обласної державної адміністрації Світлана Головочук. За її словами, перед веб-розробниками ставили завдання розширити функціональні можливості сайту, та можливості інформаційного наповнення. Відтепер на сайті можна буде переглянути відео подій, допомогти Українській армії та переселенцям.

«Тепер ви всі «в ефірі». І будете себе бачити на сайті обласної державної адміністрації. Наші оператори отримали завдання максимально давати інформацію: хто працює, хто спить на нарадах, хто в носі колупається…», - звернувся до присутніх Володимир Гунчик.

Губернатор попросив всіх керівників структурних підрозділів, міських та районних голів, ЗМІ, та всіх охочих із проханням протягом тижня звертатись в адміністрацію із пропозиціями та зауваженнями щодо змін та поліпшення роботи сайту Волинської адміністрації.