Лучани досі чекають допоки міський голова Микола Романюк виконає свою обіцянку і таки звільнить директора ДКП «Луцьктепло» Олександра Киричука.

Нагадаємо, що 25 грудня відбулася зустріч міського голови Миколи Романюка з трудовим колективом ДКП «Луцьктепло» під час якої  працівники підприємства поставили питання руба – або звільнення Киричука, або ж люди просто не випустять міського голову з підприємства.

Спочатку Микола Романюк довго опирався і заявив, що просто відсторонить Киричука від виконання обов’язків, але працівники були проти такого рішення і стояли не своєму.

На зборах прозвучало підозра, ніби мер Луцька одночасно служить двом господарям - лучанам та зацікавленим у цьому бізнесі олігархам. Таку думку висловив присутній на зборах  депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

«Миколо Ярославовичу, я не можу зрозуміти, чому ви так прикриваєте керівництво «Луцьктепла»? Стоїть питання не в кредитах, а стоїть питання керівництва, погодьтеся. По Волинській області тут причетна група «Континіум», знаєте ви всі це прекрасно. То у Вас перед ними є зобов'язання. Вам і людям говорити щось незручно, але Ви так само маєте певні зобов'язання», - пояснив свої підозри з цього приводу Данильчук.

І лише після таких гучних заяв міський голова Микола Романюк пообіцяв, що Олександр Киричук буде працювати на підприємстві лише до 31 грудня, а потім із ним розірвуть контракт.

Люди вкотре повірили Миколі Романюку і навіть назвали його мером міста.

Однак станом на зараз на офіційному сайті Луцькради, ні на офіційному сайті ДКП «Луцьктепло» немає інформації про те, що пана Киричука таки звільнили.

Ми зранку спробували зателефонувати на підприємство, однак телефони прес-секретаря, відділу кадрів та навіть приймальні не відповідають. Лише згодом від працівників ДКП «Луцьктепло» стало відомо, що адміністрація підприємства сьогодні працює лише до 13.00.

Тож невже працівників «Луцьктепла» вкотре «обвели довкола пальця»?