Як виглядає прадавня українська техніка витинанки сьогодні? Що таке вириванка? Як проявляється синтез народного та професійного сучасного мистецтва?
Про це все та багато іншого ви зможете дізнатись 10, 11 та 12 січня о 12.00, відвідавши благодійний майстер-клас художниці Ярослави Галькун за адресою вул. Лесі Українки, 24 (Галерея мистецтв), - інформують організатори.

Ярослава запрошує всіх бажаючих прийняти участь у благодійній акції, основна ціль зібраних коштів – допомога воїнам АТО.

Художниця проводитиме майстер-клас по унікальній прадавній українській техніці витинанки у поєднанні з мало відомою технікою паперової вириванки, розповідатиме про схожість та відмінність цих дивовижних видів мистецтва.

Тема майстер-класу – образ янгола-охоронця, як ми його уявляємо і відчуваємо. Кожен учасник власноруч зможе створити маленький оберіг – янгола.

Також ті, хто вже у якійсь мірі знайомі з витинанкою, зможуть дізнатись, які матеріали крім паперу дозволяє використовувати ця техніка.

Всі учасники акції, паралельно з майстер-класом будуть мати чудову можливість ознайомитись з виставкою вириванок української художниці зі Сходу України Юлії Дунаєвої.

На думку організатора виставки, Ярослави Галькун, роботи Юлії – на сьогоднішній день в Україні, одні з найкращих, професійних та цікавих творів, виконаних у техніці вириванки.

На майстер-клас бажаний попередній запис, так як кількість місць обмежена.

Більш детальну інформацію про проведення заходу можна дізнатися за телефонами:

(098)050 99 65 та (066)158 81 35.

Контакти: Ярослава Галькун (066)158 81 35.