Міністерство оборони України перевело всі свої департаменти та управління на посилений режим несення служби. Це пов'язано з підготовкою мобілізації.

Такі новини повідомляє прес-служба відомства з посиланням на міністра оборони Степана Полторака, передає «Преса України».

«Глава відомства зазначив, що всі департаменти та управління переведені на посилений варіант несення служби», - повідомляється за підсумками наради, проведеної у зв'язку з мобілізацією.

На нараді Полторак підкреслив, що головне завдання міністерства зараз - своєчасне забезпечення мобілізованих речовим майном, харчуванням та зброєю. Також відомство має організувати процес навчання і продумати всі кроки щодо організації цього процесу.

Крім того, міністр поставив завдання перед керівниками органів військового управління в найкоротші терміни, до початку поставки та прийому мобілізаційних ресурсів, усунути наявні недоліки, в тому числі щодо тилового забезпечення.

Також він звернув особливу увагу військових комісарів на дотримання вимог чинного законодавства в ході призову при мобілізації.

«Проведення зазначеного комплексу заходів дозволить нам якісно і в строк провести заходи четвертої черги часткової мобілізації», - наголосив Полторак.