У штабі АТО інформацію про полонених поки не підтверджують.

У середу, 21 січня, низка російських ЗМІ поширили інформацію про нібито нових полонених у Донецькому аеропорту, - пише Корреспондент.

За заявами журналістів, сепаратисти захопили ще 16 осіб. Зокрема, за інформацією журналіста Олександра Коца, частина силовиків їхала за пораненими військовими до нового терміналу, де їх і взяли в полон.

«Другу частину витягли з-під завалів. Вони там пролежали кілька днів після детонації і обвалення на другому поверсі», - повідомляє Коц.

Начальник прес-центру АТО Роман Туровець в коментарі Корреспондент.net повідомив, що в штабі не володіють інформацією про втрати і полонених за сьогоднішню добу.

«У Донецькому аеропорту проводитися спецоперація зі звільнення об'єктів, які перебувають на території аеропорту, від бойовиків. Ситуація ускладнюється тим, що бойовики в цей час підтягують великі сили, щоб атакувати наших військових. Але ситуація під контролем силовиків. Ні одного міліметра території, яка була зайнята нами раніше, ми не залишили», - заявив він.

Вчора низка російських телеканалів розповсюдили відеоролики про захоплення групою Гіві (ДНР) восьми українських військових. Їх взяли в полон при спробі прориву в аеропорт. Пізніше цю інформацію частково підтвердив радник президента Юрій Бірюков.

Пізніше він додав, що в полон потрапили від 8 до 11 українських військових. Військові заблукали в тумані, коли йшли в новий термінал.