Депутат Луцької міської ради Роман Бондарук ще у 2006 році взяв в кредит 40 000 доларів у «Західінкомбанку», і віддав свою автівку BMW Х5 у заставу. А згодом благополучно її продав.

Це стало відомо під час судового засідання в Апеляційному суді Волинської області.

Виявляється, що «Західінкомбанк» через Луцький міськрайонний суд у листопаді 2014 року уже відсудив автомобіль марки BMW Х5, який був під заставою в банку, однак не у Романа Бондарука, а у нового власника авто. А точніше, уже в четвертого власника машини.

Не погоджуючись із таким рішенням суду власник автомобіля оскаржив його в апеляційному порядку.

Під час судового засідання адвокат відповідача Олександр Лавренчук заявив, що під час продажу автомобіля в документах ніде не було зазначено, що він обтяжений, тобто знаходиться у банку під заставою. Юрист Олександр Лавренчук називає це не інакше як шахрайством з боку Романа Бондарука.

Сам же пан Бондарук на судові засідання не з'являється.

У свою чергу представник «Західінкомбанку» Мирослава Омельчук повідомила, що банк зацікавлений у тому, щоб повернути кошти, а не відкрити кримінальне провадження проти боржника Романа Бондарука. Разом з тим юрисконсульт «Західінкомбанку» заявила, що служба безпеки банку уже вдавалася до різних методів, аби стягнути борг з Романа Бондарука.

Зрештою, доля автомобіля та судової справи вцілому вирішиться наприкінці січня.