Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував рішення КДК ФФУ щодо скандального матчу з Металістом, - пише Кореспондент.

«Яке рішення прийняли, значить, так тому і бути. Можливо, наші юристи цим займуться, розглянуть якісь пункти в регламенті.

Але рішення є, так що не думаю, що ми будемо заглиблюватися і сперечатися. Треба думати, як грати далі. Оскаржувати, напевно, не будемо», - сказав Кварцяний в коментарі телеканалу Футбол 1.

Він також зазначив, що клуб заплатить зазначений штраф, а він відбуватиме дискваліфікацію.

«Все, що записав КДК, будемо робити. Нам треба погодитися з цим рішенням і думати, як жити далі», - підкреслив Кварцяний.

23 січня КДК ФФУ постановив: зарахувати Волині технічну поразку 0:3. Крім того, наступний домашній матч команда проведе без глядачів, а до кінця сезону в неї буде випробувальний термін.

Головний тренер Волині Віталій Кварцяний та його помічник Дмитро Кварцяний дискваліфіковані на одну гру. А ще клуб повинен заплатити штраф в 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, що під час матчу Волинь - Металіст незадоволені суддівством вболівальники луцького клубу масово вибігли на поле, один з фанатів був з фаєром. Отже, арбітр Кутаков завчасно відвів команди з поля. А потім близько п'яти годин чекав, поки фанати розблокують вихід зі стадіону.