Українська розвідка засікла колону російської бойової техніки з особовим складом кадрових військовослужбовців РФ, які зачаїлися в одному з населених пунктів біля Горлівки. Сили АТО тримають російських окупантів, яким нікуди відступати, під прицілом, і як тільки вони вийдуть з села хоч на пару кілометрів у чисте поле - будуть відразу ж знищені прицільним вогнем артилерії. Про це повідомляє видання «Новий регіон 2» з посиланням на інформатора в ЗСУ, - інформує «Преса України».

Колона важкої техніки висунулася з Донецька в бік Горлівки 21 січня, і на даний момент причаїлася у одному з сіл біля Горлівки. У колоні знаходиться до 100 одиниць техніки, супроводжують її кадрові офіцери ЗС РФ.

«У складі колони танки, БТРи, вантажні автомобілі з особовим складом та боєприпасами. Розвідка Збройних сил не підтвердила входу колони в Горлівку.
Після кількох годин пошуків, розвідники ВСУ виявили колону в селі Михайлівка, яке знаходиться між містами Пантелеймонівка та Горлівка, про що негайно було повідомлено в штаб. Розуміючи, що колона зупинилася в населеному пункті, штаб сектора не став відкривати вогонь по настільки вдалый цілі, чекаючи виходу колони з села», - повідомляє видання.

Під час обстрілу Маріуполя, 24 січня, колона російських військових все ще залишалася в селі, ймовірно, розуміючи, що вони «засвічені». Але відступати росіянам нікуди, тому рано чи пізно вони будуть намагатися рухатися далі.

«Це може свідчити про те, що російським військовим відомо, що ми стежимо за ним. Але як би там не було, наступ зірвано, відходити колоні також нікуди, - констатують військові, пропонуючи всім бажаючим, починаючи від спостерігачів ОБСЄ і до журналістів, провідати населений пункт і застати там наспіх перешивающих шеврони військовослужбовців РФ», - повідомляє джерело видання.

Але як тільки росіяни спробують виїхати з населеного пункту, то будуть тут же знищені прицільним вогнем української артилерії.

«Попереджаємо, що при спробі виходу з села дана колона буде відстежена і знищена в чистому полі», - заявляють силовики.

Незважаючи на чутки і припущення про швидкий повномасштабний наступ російської армії, які активно мусується в мережі, все ж це припущення не відповідає дійсності. Якщо Україна почне діяти згідно класичним правилам ведення війни, описаних у підручниках, то атака Путіна захлинеться, не дійшовши до «адмінкордонів Луганської і Донецької області».