25 січня молодіжний та юніорський склади «Волині» зіграли другий матч на відкритій зимовій першості  м.Рівного Меморіалі Володимира Шморгуна. Суперником був ФК «Забороль» - фактично об’єднана збірна Сарн та Гощі. Про це повідомляють на сайті команди.

У першому таймі лучани мали істотну перевагу, але забили тільки одного разу. У стартові хвилини дві атаки вдалися гостям. На 7 хвилині Дудік пробив біля стійки після швидкої атаки лівим флангом, на 10 хвилині пробивав вже правий хавбек лучан Романюк. А на 13 хвилині після атаки правим флангом Форсюк п’ятою скинув м’яча Стрижеусу й Андрій шансів кіперу не залишив – 0:1. Це вже другий гол Стрижеуса на турнірі.

Згодом гра вирівнялася, ФК «Забороль» заробив декілька небезпечних штрафних і після одного з них, на 23 хвилині господарі відігралися – 1:1.

Повести в рахунку лучани могли ще наприкінці 1 тайму, але Дудік не добив м’яча після сильного удару зі штрафного у виконанні Стрижеуса. Загалом «Волинь» мусила вигравати із великим рахунком, адже Дудік і Пітальов не забили після виходів віч-на-віч. У результаті – нічия.

Склад «Волині»: Воробей (Пшибила, 36) – Булига, Байбула, Кулина, Шаповал – Стрижеус, Тетеренко – Романюк, Дудік, Ковч (Чепелюк, 36) – Форсюк (Пітальов, 63)

Наступний матч «Волині» відбудеться 28 січня, у середу. О 13.00 – лучани зіграють із  КОЛІФКС (Костопіль).