Колишній керівник Ягодинської митниці Роман Микитюк знову працює митником, - інформує Kowel.com.ua з посиланням на власні джерела.

Роман Микитюк, який був звільнений з посади разом з двома заступниками через порушення законодавства, знову працює митником.

За даними видання колишній високопосадовець у генеральських погонах не погребував «почати все знову» з низів. Зараз він нібито працює у Львівській області на переході Краківець рядовим інспектором.

Отож, як зазначають журналісти, пан Микитюк повернувся до посади з якої колись стартував у митній кар'єрі. У лютому 1993 року він розпочав свою трудову діяльність у митних органах на посаді інспектора Волинської митниці, і зовсім скоро був призначений заступником начальника.

Довідка:

Микитюк Роман Володимирович народився 15 червня 1970 року в Турійську.

Після закінчення школи навчався у Далекосхідному вищому загальновійськовому командному училищі, яке закінчив у 1991 році, здобувши дві спеціальності: «Командна тактика мотострілкових військ» та «Інженер–механік з експлуатації колісної та бронетанкової техніки» з кваліфікацією «офіцер».

У 1999 році закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю «правознавство» з кваліфікацією «юрист», у 2007 році – Національний лісотехнічний університет за спеціальністю «лісове господарство», у 2008 році – Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Хімічна технологія палива і вуглецевих матеріалів».

З серпня 1987-го по січень 1993-го проходив військову службу.

У лютому 1993 року розпочав свою трудову діяльність у митних органах на посаді інспектора Волинської митниці, відтак був призначений заступником начальника. У 1999 році виконував обов’язки начальника Ягодинської митниці. Протягом 1999-2001 років працював на посадах заступника начальника – начальника митного поста «Овруч» Житомирської митниці. З січня 2001 року знову працював на Волинській митниці, з 2003-го по 2005-й був її очільником. У 2005-му обіймав посади першого заступника та виконувача обов’язків начальника Тернопільської митниці.

У грудні 2005 року призначений першим заступником генерального директора АТ «НПК-Галичина». З травня 2006 року – директор із комерційних питань СП «Західна нафтова група». З липня 2007 року – виконавчий директор ЗАТ «Херсонський нафтопереробний завод», до квітня 2010-го – голова правління заводу.

У 2010 році працював в апараті Верховної Ради України помічником-консультантом народного депутата України.

З квітня 2010 року – знову в Державній митній службі України. Державний радник митної служби 3-го рангу, генерал. Очолював Волинську, Львівську, Вінницьку, Рівненську митниці. З жовтня 2011 року і донині очолює Ягодинську митницю.

З 2002 по 2006 роки – депутат Волинської обласної ради. З 2010 по 2011 роки – депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів.