ПАТ «Банк Форум» в особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб через Волинський господарський суд намагається стягнути борг за кредитними договорами одразу з трьох компаній паливно-промислової групи «Континіум», засновниками якої є волинські нардепи Ігор Єремеєв та Степан Івахів.

Раніше ми уже писали про те, що суддя Ігор Гарбар розглядає справу щодо стягнення з «Вест Ойл Груп» понад 33 мільйонів доларів США.

Проте ще дві подібні справи розглядає суддя Валентина Пахолюк – ПАТ «Банк Форум» в особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб стягує з ТзОВ «Завод «Галичина» 33 163 984 доларів та 10 094 668 доларів за іншими кредитними договорами.

Представники «Континіуму» позови ігнорують. Як по справі, яку слухає Ігор Гарбар, так і сьогодні до Господарського суду ніхто з юристів фірм-відповідачів не прийшов. На початку судового засідання суддя лише озвучила клопотання від відповідачів про відкладення розгляду справи, мовляв усі юристи компанії у відрядженнях.

Тож зважаючи на те, що ні відповідачів, ні документів від них до суду не надійшло суддя Валентина Пахолюк була змушена відкласти розгляд справи на початок лютого.