Лісове господарство Волинської області надало українській армії та сім’ям учасників АТО благодійної допомоги на суму 2,8 мільйона гривень. Про це 26 січня під час підсумкової наради розповів начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурик, - пише Волинський інформаційний портал.

Лісове господарство області минулого року забезпечило 2 373 сім’ї учасників АТО дровами. Всього доставили їх 11,2 тисячі кубометрів. Загальна сума витрат склала 1,4 мільйона гривень, в тому числі вартість заготівлі, сплати податків та доставки дров.

На заходи із забезпечення оборони держави перерахували 612 тисяч гривень, половина з яких – добровільні пожертви працівників.

Закупили на суму 138 тисяч гривень каски, бронежилети та засоби гігієни. Власним товаром надали благодійної допомоги на 625 тисяч гривень.

Всього армії та сім’ям учасників АТО надали допомоги на 2,8 мільйона гривень. Окрім того, для потреб оборони державні лісогосподарські підприємства надали дванадцять легкових автомобілів НИВА, УАЗ та шість вантажних.

З початку антитерористичної операції мобілізували 34 працівники лісового господарства.