Жителя села Старий Загорів Локачинського району до 9-ти років в'язниці засудили за те, що він жорстоко забив свого друга. 

Як стало відомо під час судового засідання, обвинуваченому ледь виповнилося 18 років, а покійний був його ровесником.

І під час слідства, і на суді хлопець визнав свою вину. Підсудний розповів, що 29 липня 2014 року він зі знайомим разом відпочивали у компанії, де добряче випили.

Потому вбивця зголосився провести компаньйона додому. Однак друг відмовлявся йти, «поводир» підняв із землі цеглину і взявся гамселити п'яного товариша по голові. Не зупинився навіть тоді, коли друг впав на землю. Той усе бив його цеглиною, а, як цегла розламалася, добивав уламками.

Після інциденту вбивця повернувся до компанії і розповів про те, що він скоїв.

Затримали зловмисника наступного дня.

Іваничівський районний суд виніс вирок, яким засудив молодого злочинця до 9 років позбавлення волі.

Втім захисник обвинуваченого Олександр Піддубний подав апеляційну скаргу і просив, зважаючи на молодий вік засудженого, призначити йому мінімальне покарання, яке передбачене статтею умисне вбивство – 7 років.

Однак колегія Апеляційного суду під головуванням Петра Філюка відхилила апеляцію адвоката обвинуваченого. Своє рішення служителі Феміди мотивували тим, що злочин хлопець скоїв у стані алкогольного сп’яніння та з особливою жорстокістю, а тому вирок суду І інстанції слід залишити в силі.