В районі Докучаєвська передова мобільна група одного з підрозділів українських військ з засідки знищила два мінометні розрахунки бойовиків. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

За його словами, це сталося під час висування мінометних розрахунків терористів на заздалегідь обладнану вогневу позицію.

Тимчук також зазначив, що в районі сел. Сигнальне відзначається перекидання близько 20 одиниць бронетехніки противника (з них як мінімум 5 танків), в рамках «стабілізації ділянки Оленівка - Докучаєвськ», де два дні тому провела рейд мобільна група українських військ.

Як повідомлялось раніше, 27 січня, російсько-терористичні війська обстріляли із мінометів позиції українських силовиків під Маріуполем. Про це у соцмережі повідомили представники батальйону спецпризначення «Азов».

Нагадамо, що однією із найгарячіших точок на Донбасі залишається населений пункт Гранітне. Декілька останніх діб тут лунають обстріли, потерпають не лише позиції силовиків, а й приватні садиби та житлові будинки. Про жертв повідомлень поки немає.