31 січня відбулося святкове богослужіння, присвячене 40-річчю утворення Луцької громади Церкви Християн Адвентистів Сьомого Дня. Про це пише на сайті Луцької міськради.

Громаду Церкви з ювілеєм привітали голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, міський голова Микола Романюк,секретар міської ради Сергій Григоренко, депутат міської ради Григорій Пустовіт.

Володимир Гунчик, вітаючи присутніх на урочистостях, зазначив, що 40 років тому треба було виявити велику мужність, щоб створити релігійну громаду. Тепер релігійні громади нашої області - це школи, духовні клуби, де люди вчаться поклонятися Богові, цінувати добро, злагоду, мир, виховують дітей жити в мирі, любові, працювати на благо родини і Батьківщини. Він подякував за молитовну і матеріальну підтримку військовослужбовців у цей непростий для України час. Висловив впевненість, що волиняни на далі робитимуть усе можливе, щоб цей прекрасний світ розквітав у мирі. В знак поваги до Церкви вручив Подяку і Пам’ятну адресу старшому пастору Церкви Християн Адвентистів Сьомого Дня Волинської області Анатолію Антонюку.

Микола Романюк висловив найщиріші вітання з нагоди 40-річчя утворення Луцької громади Церкви Християн Адвентистів Сьомого.