В Щасті Луганської області у другій половині дня в суботу, 31 січня, з боку Веселої Гори бойовики обстріляли з «Града» територію теплоелектростанції. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

За даними прес-служби, внаслідок обстрілу розбита центральна прохідна, від осколкових поранень загинули двоє військовослужбовців, ще один поранений. «Унаслідок вечірніх і нічних обстрілів – нові влучення в ТЕС, пошкоджене приміщення дирекції станції, перебитий теплоколектор. Місто, в якому тільки увечері відновили тепло після попередніх обстрілів, знову залишилося без центрального опалення. Крім того, є пряме влучення реактивного снаряду в під'їзд багатоповерхівки. Інформації про постраждалих немає. Технічні будови ТЕС не пошкоджені, електроенергія в Щасті (за винятком вулиць, де перебиті дроти) та в інших населених пунктах на контрольованій Україною території є», - повідомляє прес-служба Москаля.

Також, за даними голови ОДА, у Станиці Луганській та Макарові бойовики з артилерії зруйнували близько 15 житлових будинків (деякі – вже по другому чи третьому разу).

«Поранені троє військовослужбовців», - йдеться в повідомленні. Крім того, зазначається, що кілька снарядів залетіли на кладовище на околиці Станиці Луганської, пошкоджені близько десятка могил.

«Ні світла, ні води, ні центрального опалення в райцентрі немає, і відновити їх найближчим часом неможливо», - повідомили у Луганській ОДА.