Для того, щоб нагадати міському голові Луцька Миколі Романюку про уже 3 невиконану обіцянку стосовно звільнення одіозної Тетяни Казачек, голова ініціативної групи ДКП «Луцьктепло» Володимир Федотов прийшов сьогодні на прийом громадян.

Найгостріше питання, яке досить таки уже довгий час хвилює працівників ДКП «Луцьктепло» - це звільнення ДКП «Луцьктепло» Тетяни Казачек.

Володимир Федотов запевняє, що міський голова уже тричі обіцяв працівникам підприємства звільнити Тетяну Казачек, однак - безрезультатно.

«5 червня, коли ми з вами говорили по телефону, ви мені пообіцяли, що ви звільнити Казачек. І 3 липня, коли я вийшов з відпустки. І 29 грудня, коли я сидів в кабінеті, ви сказали, що вона працює лише до 31 січня. Вона зараз крила розправила і каже, що «Я буду до пенсії працювати. Романюк мене не звільнить. Мене ніхто не звільнить». Ви просто змінили її посаду, зараз вона не фінансовий директор, а заступник начальника з фінансово-економічних питань», - наголосив Володимир Федотов.

Втім, міський голова Микола Романюк замість того, аби відповідати на запитання, з помітною образою, пригадав скандальні збори на підприємстві 29-ого грудня і навіть обмовився про смітники, яких ні до, ні після зборів ніхто не бачив. Ба більше міський голова заявив, що підприємство хочуть захопити.

«Ви мені уже це все казали, а внизу тоді стояло два смітники і ви мали і мене, і Киричука катати по вулиці Гулака Артемовського. Я розумію, що колектив використовують для того, щоб захопити підприємство, якщо ви ще не догадались і не знаєте, то до вас ще це все дойде трошки пізніше. Ви розігрували тоді сцену про бабусю, то хай той чоловік у джинсах кремезної статури, хай він піде і більше 30 мільйонів, ті що люди боргують, то хай повернуть. І буде це і на утримання, і на заробітну плату. По Казачек, я ще тоді вам казав, що звільняти її я юридично не можу. Звільнити її може керівник підприємства. Ми домовлялися, що Казачек буде працювати до 31 числа, я думав, що я визначуся до 31, але я ще не визначився. Але я думаю, що за днів 7-10 я визначуся з керівником і буде призначений керівник на підприємство. Не Дячук це однозначно», - заявив Микола Романюк.

Після цього Микола Романюк ще раз натякнув, ніби голова ініціативної групи підприємства Володимир Федотов у зговорі з невідомо ким намагається захопити ДКП «Луцьктепло».

«Я ніколи не думав, що ви підете на поводу у тих людей, які, я ще раз повторюю і я відповідаю за свої слова, хочуть захопити керівництво і в подальшому вести до прихватизації підприємства «Луцьктепло». А те, що звучало на зборах – про «Континіум», про прихватизацію, про ті всі речі – на протязі цього періоду жодної мови з керівництвом чи власниками «Континіум» ніякої не було», - переконував Микола Романюк.

Та, зрештою, міський голова уже четвертий раз пообіцяв подумати стосовно скандального заступника начальника ДКП «Луцьктепло» з фінансових питань Тетяну Казачек.

І уже після прийому громадян Володимир Федотов просив журналістів нагадати міському голові, що нового призначення нового керівника підприємства повинно бути лише після погодження його кандидатури із трудовим колективом ДКП «Луцьктепло».

Нагадаємо, нещодавно члени профспілкового комітету «Луцьктепло» прийняли зміни до статуту підприємства, якими визначено, що міський голова можу призначати нового директора на підприємство лише після погодження з працівниками.