Літньої пори в приморські міста курсуватимуть нові потяги. Введення нових маршрутів на час відпусток ініціювало Міністерство інфраструктури, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Про це повідомив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час брифінгу для журналістів сьогодні, 23 лютого.

Нагадаємо, Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський побував з робочим візитом на Волині. Зі слів Володимира Гунчика, Міністру підготували папери щодо вирішення нагальних питань. Так, на сьогодні зняте питання скорочення маршруту потяга Львів-Київ.

раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» планує скоротити маршрут поїзда «Львів-Київ». Однак згодом стало відомо, що поїзд № 141/142 «Львів-Київ» курсуватиме і надалі із збереженням маршруту, зокрема з усіма зупинками на Волині

Крім того, піднімалося питання, про дефіцит квитків на потяги в пору відпусток. Так, голова ОДА зазначив, що Мініфраструктури введені додаткові потяги, які були відсутні. Вони курсуватимуть влітку до Одеси, Херсона, Миколаєва.