Комітет арбітрів ФФУ визначив арбітрів на поєдинки 15-го туру Прем’єр-ліги. Так матч «Волині» з дніпропетровським «Дніпром» обслуговуватиме арбітр ФІФА Анатолій Жабченко з Хмельницького, - інформує клубна прес-служба лучан.

Анатолій Сергійович Жабченко – народився 23 лютого 1979 р. Суддівську кар’єру розпочав у 2004 році. Матчі другої ліги обслуговує з 2007 р., першої – з 2009 р. Поєдинки Прем’єр-ліги – з 2011 року.
У цьому сезоні Жабченко працював головним рефері матчів УПЛ 5 разів. У цих матчах він 29 разів попередив гравців і двічі вилучив. Ним призначено три пенальті.

До сьогодні Анатолій Жабченко обслуговував три матчі за участю «Волині» в елітному дивізіоні:

- у березні 2012 року - «Оболонь» – «Волинь» (1:0), у якому суддя видав волинянам шість жовтих карток, а також вилучив з поля Ванче Шикова та Сільвіу Ізворану.
- у квітні 2012 року домашній матч волинян з київськими динамівцями (0:1), у якому арбітр призначив пенальті у ворота «Волині», з котрим упорався Денис Шеліхов.
- у серпні 2012 року – «Волинь» - «Зоря» (2:2).
Асистентами арбітра стануть харків’яни Сергій Беккер та Олег Плужник.
Інспектором матчу призначений Валерій Лисенко з Одеси. Делегат ФФУ – Віктор Безрук (Луганськ).

Резервним арбітром гри є Іван Бондар з Києва, який обслуговуватиме у ролі головного судді поєдинок молодіжних складів (28 лютого, 14.00, стадіон «Метеор» у Дніпропетровську).