Через ДТП, яка відбулась сьогодні близько 5 години ранку на проспекті Відродження, активісти громадської організації «Правий сектор» сьогодні прибули на сесію Луцької міської ради і попросили надати їм слово.

Представник добровольчого Українського корпусу «Правого сектору» Володимир Бакулін привселюдно запитав в Миколи Романюка, чому з міського бюджету фінансується громадська організація «Самооборона», яка за допомогою своїх мобільних груп наводить терор в Луцьку. Він наголосив, що самооборонівці ведуть себе «беспрєдєльно» та в «п’яному вигляді вбивають людей».

«Перші слова людини яка вийшла з-за керма автомобіля були – я з Самооборони, зателефонуйте Гріму або Лексу. Грім це Андрій Хведчак, ви знаєте яку він посаду займає в цій організації…» - зауважив Володимир Бакулін.

Він пообіцяв, що у штабі «Правого сектору» найближчим часом буде відкритий відділ, який займатиметься розслідуванням діяльності ГО «Самооборона» за останній рік.

Також представники «Правого сектору» звернулись до Луцького мера з вимогою припинити діяльність громадської організації «Самооборона майдану Волині» у місті Луцьку.

Микола Романюк не зміг дати ніякої відповіді представнику добровольчого Українського корпусу і спромігся лише подякувати за виступ.