Оперативники ДФС Волині вилучили партію фальсифікованих товарів вартістю понад 1,1 мільйона гривень, - інформує прес-служба відомства.

У ході досудового розслідування кримінального провадження  за фактом вчинення злочину, передбаченого ст.204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»), співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області припинили діяльність двох торгівельних об’єктів, розташованих в одному з прикордонних із Республікою Польща населених пунктів Волині з реалізації фальсифікованих тютюнових та алкогольних виробів.

Так, при проведенні слідчих дій виявлено та вилучено понад 46 тисяч пачок цигарок та 11,2 тисячі пляшок. Увесь підакцизний товар – без марок акцизного збору встановленого зразка.

Очевидно, що вилучений фальсифікат надалі спритники мали намір перемістити до країн Євросоюзу поза митним контролем.

На даний час проводяться відповідні слідчі дії з приводу огляду вилучених підакцизних товарів, вирішується питання про призначення судових експертиз та встановлюються всі особи, причетні до виявленого злочину, – констатують оперативники ДФС Волині.

Вартість вилученої продукції становить понад 1,1 мільйона гривень.