Департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради 23 лютого уклало угоди на прибирання міста на суму 10,16 млн грн, - пишуть Наші гроші.

ТОВ «Теркомуналсервіс» дісталось замовлення на 7,31 млн грн. Обсяги прибирання: проїжджа частина – 128665 м/п; тротуари – 370324 м.кв.; газони – 469996 м.кв. Проїжджу частину прибиратимуть 1-3 рази на тиждень. Тротуари деяких вулиць у літні місяці передбачено прибирати до 6 разів на тиждень, а в зимовий період тільки один раз.

Решту дрібніших підрядів отримали комунальні підприємства. 

Житлово-комунальне підприємство №3 отримало підряд на суму 1,40 млн грн.,

Житлово-комунальному підприємство №2 – 0,56 млн грн.,

Житлово-комунальне підприємство №11 – 0,90 млн грн.

«Теркомуналсервіс» зареєстроване в Тернополі у жовтні 2014 року на вихідця з Луцька Ігоря Швеця. Останній також працював директором «Тернопіль комунал сервісу», що вигравало тендери на прибирання Тернополя. «Тернопіль комунал сервіс» пов’язували з Владиславом Стемковський, заступником мера Тернополя Сергія Надала.

Раніше Стемковський працював заступником мера Луцька і керівником департаменту луцького ЖКГ. У час, коли Стемковський очолював луцький департамент ЖКГ, прибиральні підряди отримувало ПП «Руфусів» Зінаїди Швець.