У стінах Луцькради відбувається конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Про це інформує «Волинська правда».

У залі засідань Луцькради зібралися перевізники, аби обрати найкращих для перевезення лучан. Чиновники обирали перевізників на маршрути № 4, 31 та 47.

Визначаючи переможця, чиновники мають врахувати технічний стан рухомого складу, тип та клас автобусів, екологічні параметри; наявність виробничої бази або можливості для підтримання належного технічного та санітарного стану рухомого складу; наявність резерву автобусів для заміни рухомого складу на автобусних маршрутах загального користування у разі виходу їх із ладу; умови для здійснення контролю за станом здоров’я водіїв перед виїздом на маршрут; стаж роботи претендента на перевезенні пасажирів; наявність автобусів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями; цінова пропозиція щодо вартості перевезення пасажирів; конкурсні пропозиції інших претендентів.

Перевага у конкурсі при інших рівних умовах надається тому претенденту, з яким був уже укладений договір на перевезення пасажирів та який належним чином виконував свої обов’язки.

Зауважимо, що обговорення пропозицій перевізників триває вже майже годину за зачиненими дверима.