Сьогодні, 4 березня, вночі о 2 год. 50 хв до пункту централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» з торгово-розважального закладу у Ківерцях, який знаходився під охороною за допомогою технічних засобів сигналізації. про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Завдяки оперативним діям наряду Державної служби охорони було виявлено пошкодження дверей другого поверху будівлі. За допомогою ліхтариків правоохоронці помітили у приміщенні рух. Аби зловмисники не змогли втекти, охоронці заблокували будівлю.

На місце події міліціонери терміново викликали слідчо-оперативну групу ківерцівського районного відділу міліції та доставили на місце події представників вказаного закладу.
Невдовзі нічних «гостей» затримали. Ними виявилися місцеві мешканці – 1969 та 1990 років народження. Чоловіки встигли спакувати у мішок 12 пляшок горілки, 8 пляшок шампанського, десяток плиток шоколаду та кілька банок енергетичних напоїв.

За даним фактом слідчі Ківерцівського районного відділу УМВС України у Волинській області розпочали кримінальне провадження за ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер за незаконний нічний промисел зловмисникам загрожує до шести років в’язниці.