В ніч на 4 березня із полону терористів звільнено ще двох людей: Владислава Пащенко та Віктора Тутова. Чоловіки потрапили у полон тоді, коли намагались допомогти жінці, яка самотужки поїхала у ДНР забирати свого чоловіка - «кіборга».

Відповідну інформацію оприлюднили волонтери «Офіцерського корпусу», повідомляє «Преса України».

Відомо, що Віктор і Владислав зараз знаходяться під охороною офіцерів.

«У результаті спецоперації групи «Офіцерський Корпус», підготовленої та проведеної спільно з СБУ та МОУ (з протилежного боку допомогу у звільненні надав Безлер І. Н.) вночі з 3 на 4 березня, звільнені з полону хлопці, які 24 січня разом з Оксаною Свирид поїхали визволяти з полону її чоловіка Анатолія і самі потрапили в полон», - йдеться у повідомленні.

Одна із волонтерів «ОК» Алла Чонгар повідомила про те, що стан чоловіків задовільний, ніяких проблем із здоров’ям немає. Зараз працівники вищезгаданої організації везуть звільнених чоловіків додому.

Нагадаємо, Оксана Свирид, яка разом зі знайомими (Пащенко та Тутовим), поїхала визволяти чоловіка-«кіборга» з полону ДНР, сама потрапила «на гачок» бойовиків. Жінку також взяли у полон терористи. Оксану вдалося звільнити першою в результаті спецоперації проведеної напередодні групою «Офіцерський корпус». ЇЇ чоловіка, Анатолія Свирида, «обміняли» пізніше - 22 лютого.