19 лютого 2015 голова облдержадміністрації Володимир Гунчик підписав розпорядження «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 28 жовтня 2014 року № 444». Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Відповідним документом передбачено, що в асортименті ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод» з’явиться хліб «Володимир-Волинський» та «Таврійський». А ПАТ «Теремно» додав до власного переліку хліб пшеничний з борошна 1 ґатунку, білий 1 ґатунку, «Полтавський», «Дарницький» та «Козацький». Буханці під назвою «Козацькі» випікатимуть також і на Ковельському хлібокомбінаті, а ФОП Бондарчук Інна Анатоліївна – хліб «Білий» та «Сірий».

Нижче подаємо текст розпорядження.

Відповідно до статей 2, 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання пункту 4 Порядку постачання та використання борошна, виробленого із зерна державного інтервенційного фонду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2008 року № 1128 «Деякі питання використання зерна державного інтервенційного фонду» (зі змінами), ураховуючи клопотання ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод», ТзОВ «Ковельський хлібокомбінат», ПАТ «Теремно-Хліб» та фізичної особи підприємця Бондарчук Інни Анатоліївни:

1. Унести зміни до асортименту хліба вагою більш як 500 грамів з борошна пшеничного вищого, першого і другого сорту та їх суміші, борошна житнього та суміші борошна пшеничного та житнього простої рецептури (борошно, дріжджі, сіль, вода) без додавання цукру, жиру, інших наповнювачів (далі – Асортимент), затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 28 жовтня 2014 року № 444, зареєстрованим у головному управлінні юстиції у Волинській області 03 листопада 2014 року за № 44/1403:

1) позицію ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод» доповнити позиціями Хліб «Володимир-Волинський», Хліб «Таврійський»;

2) позицію Хліб «Городський» замінити позицією Хліб «Городской»;

3) позицію ПАТ «Теремно-Хліб» доповнити позиціями Хліб пшеничний з борошна 1 ґатунку, Хліб білий 1 ґатунку, Хліб «Полтавський», Хліб «Дарницький», Хліб «Козацький»;

4) Асортимент доповнити позиціями такого змісту: