Бійці Добровольчого українського корпусу Правого сектора Волині отримали теплу постіль від луцьких школярів.

Так, вихованці Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука провели благодійний ярмарок, під час якого продавали вироби, виготовлені власними руками, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

За виручені кошти вирішили придбати «спальне приладдя», яке з вдячністю й передали волинським добровольцям.

Варто зазначити, що сім комплектів подушок, матраців, теплих ковдр та постільної білизни «поїдуть» прямісінько на тренувальну базу військової організації, де майбутні бійці проходять військову підготовку.

«Ми хочемо зберегти життя та тепло наших бійців, внести й свою частку у цю війну, допомогти та розрадити. На жаль, ми - всього лиш учні, але, у силу власних можливостей, намагаємось хоч щось зробити для українських Героїв», - зауважила голова учнівської ради Діана.

Натомість школярі запевняють, що така акція не є першою, і не є останньою. Й, доки буде у тому потреба, юні патріоти й далі допомагатимуть воїнам.

Своєю чергою, добровольці подякували дітям за їхню небайдужість і за те, що вони активно приймають участь в неоголошеній війні проти українського народу.

Зазначимо, що спільними зусиллями учням вдалось зібрати 2720 гривень. Також вони разом із захисниками вшанували хвилиною мовчання полеглих у неоголошеній війні українських воїнів.