Рідні та друзі зустріли військовослужбовців Національної гвардії України, які прибули на постійне місце дислокації у Луцьк до військової частину 1141. Бійці повернулись із зони проведення антитерористичної операції у м. Курахово Донецької області після майже двох місяців служби. Вони прибули до дому без втрат та поранених.

З метою зустріти бійців, до військової частини також завітав Луцький міський голова Микола Романюк, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кудрявцев, та начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області Володимир Солоненко.

Воїни були нагороджені почесними грамотами та подяками за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, особисту мужність і героїзм, від УМВС України у Волинській області, від голови ВОДА та міської ради.

Заступник командира військової частини 1141 по роботі з особовим складом Анатолій Волянік розповів журналістам, що тепер він розуміє, що справжнє щастя для командира – коли всі воїни повертаються до дому живими.