Голова наглядової ради з питань розподілу і утримання житла у гуртожитках та використання гуртожитків і прибудинкових територій у Ковелі Анатолій Кислюк під час засідання поінформував присутніх про результати діяльності за 2014 рік. Про це повідомляє Кowel.com.ua.

У звітному періоді розглянуто питання щодо покращення житлових умов мешканців гуртожитків, розподіл жилих приміщень, надання дозволу на приватизацію кімнат, блок-секцій в гуртожитках, які перебувають в комунальній власності міста.

На засіданні розглядалися й організаційні питання. Відбулося обрання нового складу наглядової ради: голови ради, його заступника та секретаря. Наглядову раду знову очолив Анатолій Антонович Кислюк.

Члени наглядової ради розглянули заяви мешканців гуртожитку по вул. Тараса Боровця,3 про надання дозволу на приватизацію займаних жилих приміщень. Прийнято рішення рекомендувати виконавчому комітету Ковельської міської ради надати дозвіл громадянам на передачу жилих приміщень в гуртожитку в приватну власність.