Колишній заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Чепіжак віднині очолює Волинську обласну прокуратуру.

Отож на саме представлення нового очільника прокуратури області прийшло чимало гостей – це були представники владних та силових структур, військові та служителі Феміди.

Зокрема міський голова Микола Романюк, голова Господарського суду Волинської області Микола Шум, очільники прокуратури у районах та т.в.о. волинського обласного комісара Роман Кулик.

Після кількох хвилин очікування до зали зайшов новопризначений прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак у супроводі заступника Генпрокурора України Давіда Сакварелідзе.

Новопризначеного прокурора Волині відрекомендував заступник Генерального прокурора України Давід Сакварелідзе. Сам Дмитро Чепіжак виявився небагатослівним. З його вуст не прозвучало жодних обіцянок, прогнозів, а також цілей та завдань.

У своїй промові Давід Сакварелідзе висловив сподівання, що новий очільник Волинської обласної прокуратури зуміє не лише довести реформу в органах прокуратури до кінця, а й працюватиме на результат, а не статистику.

«Я знаю, що дуже болючим питанням цієї, та в принципі як і кожної області, є корупція. Тож я сподіваюся, що новий молодий енергійний прокурор області зможе показати хороші показники, і буде працювати на результат, а не показники, що будуть розслідувані резонансні злочини», - заявив заступник Генпрокурора Давід Сакварелідзе.

Поважний гість зі столиці не лише представив нового прокурора області, а й вручив йому службове посвідчення.

Дмитро Чепіжак лишень пообіцяв співпрацювати з колективом, громадськістю та ЗМІ.

«Я сподіваюся на професіоналізм та чесність колективу, плідну роботу з правоохоронними органами. А також хотів би співпрацювати з громадськими активістами та ЗМІ», - резюмував Дмитро Чепіжак.

Тож після такої короткої промови обидва прокурори подякували усім за увагу та поспіхом покинули залу.